Udfordre med The Challenge Board

Udfordre med

the challenge board

O  G    N  Å    D  I  T     M  Å  L

sæt fokus på jeres udfordringer

Udfordre med The Challenge Board. Denne evidensbaseret motivations tavle sikre at I holder fokus og kommer i mål. Det er videnskabelig bevist at chancen for at få implementeret vaner er større, hvis der er noget på spil. So, come on… Go for it!

The Challenge Board Background

det er alle mod alle

The Challenge Board kan bruges af alle. Mænd, Kvinder. Piger og drenge. Store og små. Tynde og tykke. Der er ABSOLUT ingen grænser. Ingen dumme undskyldninger. Og det fedeste er at ALLE kæmpe mod hinanden med deres egne mål.

Go for it

alt tilrettes den enkelte

Kortet er en synlig ‘reminder’. Det er dig der byder ind med, hvad dit mål er.

DET ER DIT MÅL

Det er fuldstændigt ligegyldigt, hvad dit mål er. Bare det er DIT. Og gør det realistisk. Det er altafgørende for at du når i mål.

at gøre eller ikke gøre

LØB VS LUFT HUNDEN

I kæmper alle mod alle. Ligegyldigt hvad jeres mål er, kan det tilrettes så I kæmper på lige fod. Tro mig – Det er motiverende.

Alle mod alle

REWARD

En belønning kan være motiverende. Her kan du bruge de medfølgende kort til at skrive en personlig eller fælles belønning.

jagt din gulerod

gør det noget at det ser godt ud?!

Nej, for faen! For den skal hænge, så den er synlig for alle. The Challenge Board svæver elegant ud fra væggen. Den er laserskåret i mat sort akryl og er med holdere og bruger-kort i lyst egetræ. ‘Reward’ og ‘My goal’ kort er af 300gr. kraftigt papir og trykt på begge sider. Kort kan bestilles separat.
The Challenge Board Background

just do the challenge

Fordi! … At det gør en kæmpe forskel. I kæmper imod hinanden og er alligevel i samme båd. Det er sjovt. Det er udfordrende. Det er motiverende. Det er DET, som kan gøre forskellen på succes og … når ja, fiasko. Udfordre med The Challenge Board – og nå dit mål.
Kom i gang i dag

You can make a difference

3 størrelser som gør en forskel. Du kan bruge The Challenge Board på utallige måder. Vejledning og videoer kommer snart her på siden.

Testimonial

The Challenge Board

photo of lola jensen

Lola Jensen

Vores mål er motion, at få spist rigtigt og være hinanden nær. Sådan bruger Lola Jensens familie The Challenge Board i hverdagen. Læs også hendes anbefaling her