the challenge board KEEP Moving forward 

Keep moving forward med The Challenge Board. Dette evidensbaseret værktøj sikre at I holder fokus og kommer i mål. Det er videnskabelig bevist at chancen for at få implementeret nye sunde vaner er større, hvis der er noget på spil. Er du klar til at fortsætte fremad?!

The Challenge Board

KEEP MOVING FORWARD

The Challenge Board kan bruges af alle. Mænd, Kvinder. Piger og drenge. Store og små. Tynde og tykke. Der er ABSOLUT ingen grænser. Ingen dumme undskyldninger. ALLE kæmper med deres egne udfordringer og mål.

Go for it

ALLE KAN VÆRE MED

The Challenge Board – Keep Moving Forward

Det er fuldstændig ligegyldigt hvad dit mål er. Om du er 3 eller 59. Stor eller lille. Alle mål og pligter kan implementeres i dette værktøj.

Det er vejen til en ny sund vane

ÈN NY SUND VANE

Eller kom af med én af dine dårlige vaner

Så enkelt er det. Det er den eneste regel der er ved denne gamechanger The Challenge Board. Men det skal være dit ønske. Du skal være klar til at lave personlige positive ændringer i dit liv.

Blive bedre til at læse. Stoppe med at ryge. Komme i form osv. osv.

HAV TÅLMODIGHED

Fordi ting tager tid 

Noget af det nemmeste er at sætte sig et nyt mål. Kender du det? “På mandag er det slut med slik og kager! Og så begynder jeg at træne… Jeg løber squ 4 gange om ugen, gør jeg! Spiser 450 gr. grøntsager om dagen og taber mig 12 kg.

Det er selvfølgelig fedt at du sætter dig for at lave positive ændringer af dit liv. Problemet er bare at der er en del af dig som ønsker at du vil fejle.

Vær realistisk 

Det er super at du gerne vil løbe en marathon næste år og tabe 12 kg. Men vær realistisk og læg en plan om, hvordan du når dit mål. Start med ÈN ting ad gangen for ellers er alle odds imod dig. For det tager gennemsnitlig 16 uger at tilegne sig en ny sund vane. Altså ikke de 21 dage som myten fortælle ved en hurtig søgning på Google.

Og husk, at gøre dine daglige mål 1-2-3 MÅLBART

1. DIT MÅL

Og daglige pligter

Tænk over hvad det er, som du gerne vil opnå. 

Er det at komme i bedre form? Så skriv hvad du skal lave for at få lov til at rykke din brik frem. Husk at det skal være realistisk og målbart. Det er et mål som du forpligter dig for at gøre i de næste 4 uger.

2. YES – I DID IT

Tid til at rykke 

Hver gang du har lavet det som står på dit kort, må du rykke din brik én gang på tavlen.

Det er ligegyldigt hvad du skal lave eller hvornår på dagen du laver det. Det er dit kort der bestemmer. Check – God gået!

3. DE ANDRE

deltagere må også rykke 

Det er den enkeltes deltageres kort der bestemmer, hvad der skal til for at man har lov til at rykke sin brik.

Den opmærksomme har sikkert set at der kun er mulighed for at rykke 5 gange. Der er altså 2 hviledage i løbet af ugen. Læs mere om det her.

4. NÅ TIL TOPPEN

og få fat i din gulerod

Nu gælder det for alle deltagerne at nå til toppen. Får du lavet din daglige opgave 5 gange i løbet af ugens løb, må du vende din brik og flytte den under dit kort.

Flere kan få fat i guleroden, men man kan maximalt få én pr. uge.

 

5. ÈN GANG TIL

Næste uge starter i igen

Når ugen er omme starter i alle forfra fra bunden. I løbet af 4 uger skal I få fat i alle de gulerødder i kan. Husk at hjælp og motivere hinanden undervejs.

Keep moving forward

ÈN BELØNNING

Kan være stærkt motiverende

Ja, sådan er det altså. Det er ikke nok med at vores sunde fornuft godt ved, at det er usundt at spise kage eller ryge. Vores hjerne arbejder på højtryk for at bibeholde vores gamle vaner.

Bringer du en belønning på bane, kan vi snyde vores hjerne lidt. Det udløser dopamin, som kan være stærkt motiverende.

YDRE MOTIVATION

Nok mest til de voksne 

Bruger man kun den ydre motivation overfor børn, kan det over tid have en negativ effekt. Det kan resultere i at de kun vil lave deres pligter, hvis de får noget ud af det.

Risikoen er at når de 12 uger er gået, vil de hurtigt vende tilbage til de gamle vaner.

INDRE MOTIVATION

Kan være selvforstærkende

Får du vækket den indre motivation kan det virkelig gå stærkt. Den kan nemlig være selvforstærkende, hvor intet bjerg er højt nok til at forhindre dig i at nå dit mål.Her er du godt på vej til at få tilegnet dig en ny sund vane.

Keep moving forward

DERFOR VIRKER DET

Hvis du vil, SÅ GØR DET

Der er mange grunde til at dette værktøj kan gøre en stor forskel for om du får succes med at lave en ny sund vane. Vigtigst af alt er selvfølgelig om du virkelig VIL eller om du acceptere hvor du er lige nu. 

JEG ER KLAR TIL AT LAVE EN NY SUND VANE!

1

DIG og kun DIG

Der tages udgangspunkt i hvor du er i livet lige nu. Det er dine behov, mål og udfordringer som er omdrejningspunktet. 

2

Det er synligt

Synlighed forpligter og motivere dig til at tage ansvar. Det hjælper dine medspillere til engagere sig i hvordan du klarer det.

3

Forskning

Prisvindende forskning viser at vi lærer gennem belønning. Det udløser dopamin og for os til at ville gentage handlingen.

4

Du er ikke alene

I er i samme båd og støtter hinanden. Selvom I ikke har samme mål vil dette øge Jeres chance for succes.

5

4 gange 4 uger

Sidst men ikke mindst viser forskning at det tager gennemsnitlig 16 uger, at få implementeret nye vaner. Dette værktøj er udviklet så selvom en deltager har fået udviklet sin nye vane på 8 uger og en anden deltager skal bruge 20 uger, kan spillet stadig fortsætte.  

gør det noget at det ser godt ud?!

Nej, for faen! For den skal hænge, så den er synlig for alle. The Challenge Board svæver elegant ud fra væggen. Den er laserskåret i mat sort akryl og er med holdere og bruger-kort i lyst egetræ. ‘Reward’ og ‘My goal’ kort er af 300gr. kraftigt papir og trykt på begge sider. Kort kan bestilles separat.
The Challenge Board Background

just do the challenge

Fordi! … At det gør en kæmpe forskel. I kæmper imod hinanden og er alligevel i samme båd. Det er sjovt. Det er udfordrende. Det er motiverende. Det er DET, som kan gøre forskellen på succes og … når ja, fiasko. Udfordre med The Challenge Board – og nå dit mål.
Kom i gang i dag

DU KAN GØRE EN FORSKEL

3 størrelser som gør en forskel. Du kan bruge The Challenge Board på utallige måder. Vejledning og videoer kommer snart her på siden.

Testimonial

The Challenge Board

photo of lola jensen

Lola Jensen

Vores mål er motion, at få spist rigtigt og være hinanden nær. Sådan bruger Lola Jensens familie The Challenge Board i hverdagen. Læs også hendes anbefaling her