Enkel og effektiv ugeplan

Enkel og effektiv

Ugeplan

T  H  E    W  E  E  K    P  L  A  N  N  E  R

sæt fokus på jeres rutiner

Helt enkelt og ganske effektivt. Til dig som gerne vil have et simpelt og elegant værktøj til at huske dagligdagens gøremål, regler eller nye rutiner der skal implementeres i din familie.

En enkel og effektiv ugeplan

Week Planner Background

just keep it simple

Du behøver ikke smarte applikationer, for at nå i mål. Mange gange er det faktisk mere effektivt at holde det helt simpelt. Derfor har vi kombineret dette værktøj med madplanen. Med vores Week Planner får du ugeplan til et år og 50 remember kort.

du kan få den lige her

vend kortet når din opgave er ‘done’

Kortet er en synlig ‘reminder’. Brug kortene til at få implementeret nye positive vaner eller til regler som skal overholdes. De er synlige og alle kan se hvad der er aftalt. Ingen dårlige undskyldninger.

LEKTIER

Den tid som bruges på gaming og sociale medier vokser hvert år. Skal dit barn lave sine lektier inden de hopper op i skyen?

Gælder fra man - fre

LØB MED DIN PARTNER

En nem måde at holde fokus på den nye sunde vane. Måske skal i løbe eller  powerwalk 4 gange om ugen? Skriv det på kortet.

4 gange om ugen

TØM SKOLETASKEN

Du har måske også prøvet det? Mandag morgen finder du den ildelugtende og uberørte madkasse i dit barns skoletaske.

Husk det nu! man - fre

gør det noget at det ser godt ud?!

Nej, for faen! For den skal hænge, så den er synlig for alle. Vores Week Planner svæver elegant ud fra væggen. Den er laserskåret i mat sort akryl og er med holdere i lyst egetræ. Ugeplan og kort er af 300gr. kraftigt papir og trykt på begge sider. ‘Remember’ kort og ugeplan kan bestilles separat.
Week Planner Side Background

just do the right thing

Husk! … At tømme din skoletaske. At gå tur med hunden. At lave dine lektier. Powerwalk 4 gange om ugen eller måske 2 dage uden gaming. Det er dig som skal tage initiativet. Kom i gang med en enkel og effektiv ugeplan.
Se tavlen her

Extra stuff!

Skal din kalender tankes op? Du kan selvfølgelig købe extra kort og ugeplaner til The Week Planner. Se her:
photo of lola jensen

Lola Jensen

Vores mål er motion, at få spist rigtigt og være hinanden nær. Sådan bruger Lola Jensens familie The Challenge Board i hverdagen. Læs også hendes anbefaling her