combo deals

Nogle gange skal der bare være lidt Xtra. Her finder du nogle af vores populære tavler, canvas og plakater kombineret. Selvfølgelig til fordelagtige priser.

Men husk. Vores COMBO DEALS gælder kun i en begrænset periode.

Plakater

Vores plakater printes på 170 gr. FSC® certificeret Silk og Satin papir. Til og med B2 trykkes på Silk papir også kaldt "semi-mat" papir. Et træfrit, hvidt, bestrøget papir med en silkemat overflade. Silk kombinerer på bedste vis balancen mellem billedgengivelse af høj kvalitet og læsbarhed. som er den mest egnede kvalitet til plakat print.

B1 trykkes på Satin fotopapir hvilket giver et lækkert afdæmpet let glossy look. Billederne træder mere frem, og generende genskin fra vinduer og lys mindskes. 

Vi trykker på Svanemærket miljørigtigt papir og benytter vegetabilske trykfarver på markedets bedste trykmaskiner.

Swan logo
FSC logo

Din garanti

Vores mission er at levere et kunstværk som du elsker og giver dig inspiration. Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. Se mere her.

Levering 49 kr. Fragtfri levering ved køb over 500 kr.


Plakater: 2-5 dage med Post Nord


Canvas: 6-8 dage med GLS el. Post Nord


 

Canvas

Vi har fået vores professionelle lærred certificeret specifikt til fototryk. Dette fint tekstureret lærred er designet til at udskrive de mest fantastiske billeder i høj opløsning.
 
Vi trykker med specielle UV-resistente trykfarver der forhindrer, at farverne opløses over tid. De er HP latex-blæk certificeret uden opløsningsmidler, som gør vores print sikkert for børn og allergikere. Lærredet er af 100% polyester og strakt over en håndlavet FSC®-certificeret træramme.

Rammer

Smukke rammer i højeste kvalitet. De karakteristiske foldede kanter på lærredet er synlige inden for den dekorative flydende ramme, hvilket gør dette til en meget populær indramning stil i bl.a. gallerier. Rammerne er selvfølgelig FSC® certificeret. De smukke rammer er til canvas i 2 cm. dybde og findes i mat sort, hvid og vintage eg.

Sort ramme
Hvid ramme
Eg Vintage
FSC logo